03/09 2013

Ny hemsida – Läs detta

Hej!

Som ni ser har ni nu hamnat på Svensk Utryckningsfordonsförenings nya hemsida. Rent innehållsmässigt är allt sig likt även om du säkert känner dig aningen vilse. Vår förhoppning är att allt ska funka som det är tänkt och att sidan även ser ut och beter sig som planerat. Skulle du stöta på några problem eller se saker som vi missat uppskattar vi om ni skriver ett mail till oss angående detta så vi kan rätta till det eller ge en förklaring på saken. Det kan faktiskt vara så att det är som vi tänkt oss. Felrapporter, ris eller ros skickas till webmaster@utryckningsfordon.se

Till föreningens medlemmar!
Som ni vet har ni medlemmar tillgång till sidor som är stängda för andra. Ett problem som uppstod vid bytet till ny sida är att vi inte kunnat flytta över era inloggningar till denna sida. Detta då denna sida är uppbyggd i PHP istället för HTML. Utöver detta är skiljer sig även krypteringen mellan de båda sidorna. Detta innebär att ni alla måste registrera nya inloggningar. Detta gör ni genom att gå in på fliken Medlemssidor och välja Registrera konto. Där fyller ni i informationen i samtliga fält.

Användarnamn: Detta väljer du själv. Det är detta som du använder när du loggar in.
Förnamn: Ditt riktiga förnamn. Handlar det om en organisation anger du kontaktperson eller organisationsnamn.
Efternamn: Ditt riktiga efternamn. Handlar det om en organisation anger du kontaktperson eller organisationsnamn.
E-post: En aktiv adress du regelbundet använder. Uppgifter för inloggning kommer att skickas hit.
Medlemsnummer: Ditt medlemsnummer. Ex Ö-1261 Bara nummer godkänns ej!

Skriv sedan i den suddiga texten i fältet under och tryck SUBMIT. Skulle du skriva i fel i fältet får du göra om. Tycker du att texten är för otydlig kan du byta ut den på den genom att trycka på den lilla blå knappen med pilarna på.

När ni gjort detta kommer ni att få ett mail med era inloggningsuppgifter. Lösenordet ni får kan ni sedan själva byta till ett som passar er bättre.

Är det några oklarheter hör ni självklart av er så får vi försöka rätta till dessa. Kom dock ihåg att era konton inte fungerar fören vi kontrollerat era uppgifter och godkänt dessa.

KOM IHÅG!
Föreningen drivs ideellt och därför kan det ibland ta lite tid innan vi hör av oss eller åtgärdar eventuella fel på sidan eller medlemskonton. Så att tjata hjälper varken er eller oss.

Hoppas ni finner den nya sidan användbar och lättöverskådlig.

Hälsningar Daniel och Simon!